Bosuil

Ingezonden items

 

Hieronder heb ik een paar bestanden neergezet die ik heb ontvangen van bezoekers van deze site. Mocht je zelf ook nog leuke spullen hebben die je zelf hebt gemaakt, stuur ze op via email en ik zet ze op de site. klik hier voor de contact pagina.

 

Hieronder zie je enkele foto's. klik erop om ze te vergroten.

 

 

 

Onderstaande foto toont een Ransuil bij iemand in de tuin in Zwijndrecht. Je moet wel goed zoeken!

---------------------------------------------------------------------------

 

Hieronder twee foto's die zijn ingezonden door de familie Van Willigen. Het zijn twee ransuilen die zijn gespot tijdens in vakantie in Borger, Drenthe.

 

-------------------------------------------------------------------------

 

Ook Claudia heeft een Ransuil gevonden, helaas was deze niet helemaal in orde. Hij zat op een stoel in haar tuin en werd aangevallen door een ekster. Ze heeft de ekster weggejaagd en een wasmand over de uil gezet om hem te beschermen. Vervolgens is er gebeld naar de dierenambulance en deze is de gewonde uil komen halen. Onbekend is of hij het heeft gehaald maar daar ga ik wel vanuit.

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------

Deze site is ook deels gebruikt voor een werkstuk gemaakt door Melissa, Eline en Willem. Alledrie dleerling aan het Wellant College. De opdracht was het maken van een verslag over de dieren die leven in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam. Klik op de afbeelding om het document te openen/downloaden.

 

Dit werkstuk mag uitsluitend gebruikt worden als naslag werk, ga het dus niet kant en klaar bij je leraar inleveren!

 

Werkstuk koppeling

 

 

 

 

© Uilen.info